Basisscholen-test

Basisschool

Wanneer u als school kiest om de schoolfotografie door Foto Verreijt te laten verzorgen dan doet u de school, leerlingen en ouders een groot plezier! De school wordt zoveel mogelijk ontzorgd. Zo denken we mee over de meest optimale planning, zorgen we ervoor dat leerlingen zo kort mogelijk de klas uit hoeven, en regelen wij de complete afwikkeling van de bestellingen rechtstreeks met de ouders. De school hoeft dus geen enveloppen te verzamelen.

Werkwijze

De fotografiedatum bepalen we graag in  goed overleg met de school en/of ouderraad. Vooraf nemen we graag uw wensen door. We hebben het dan over de gewenste achtergrond voor de individuele fotoserie en over de groepsfotovariant. Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. In overleg maken we samen een planning van de dag en bespreken we wat we van elkaar mogen verwachten.

Op de fotografiedag bouwen onze fotografen hun studio op in een geschikte ruimte binnen de school. Afhankelijk van het aantal leerlingen van de school zetten wij meer fotografen in zodat alle leerlingen in één schooldag gefotografeerd kunnen worden. Als de planning het toelaat worden de individuele foto’s en de groepsfoto’s direct achter elkaar gemaakt zodat de lessen minimaal verstoord worden. Van ieder kind wordt een complete fotoserie gemaakt van ca. 8 foto’s vanuit verschillende poses. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om broertjes/zusjes samen te fotograferen.

Daarna is het de beurt aan onze professionele binnendienst. Alle foto’s worden per stuk op kwaliteit beoordeeld en waar nodig worden wondjes, natte neuzen en glimmers in brillen bewerkt. Binnen ca 2 weken ontvangt de school, gesorteerd per klas, voor iedere leerling een ‘inlogkaartje’ voorzien van een gebruikersnaam en inlogcode. Hiermee kunnen de ouders de foto’s van hun eigen kind bekijken en bestellen. De school ontvangt dan ook de gratis individuele foto’s die gemaakt zijn van het team en de gratis groepsfoto’s (ook in het formaat 20x30cm voor in de klas).

De complete afhandeling gebeurt rechtstreeks tussen de ouders en Foto Verreijt. De school wordt dus niet meer belast met het verzamelen van enveloppen van ouders.

Informatie voor ouders/verzorgers van basisschoolleerlingen

Wat fijn als de school van uw kinderen voor de moderne fotografie van Foto Verreijt heeft gekozen! U heeft nu de keuze uit een complete fotoserie van uw kind. Omdat Foto Verreijt niet werkt met vaste pakketten bent u zelf helemaal de baas over uw eigen keuze. U stelt dus geheel naar wens uw eigen pakket samen. Natuurlijk ontvangt u wel korting over uw eigen pakket. Wanneer u meerdere foto’s koopt loopt de korting snel op. Naast foto’s kunt u ook voor de digitale fotobestanden in de originele grootte en posters kiezen.

Voorbeelden individuele foto’s

Wij maken een complete serie verschillende foto’s per kind, eventueel aangevuld met foto’s van broertjes en zusjes samen. Klik op de foto om deze te vergroten en te bladeren.

Groepsfoto’s

Natuurlijk maakt Foto Verreijt ook leuke spontane groepsfoto’s! In het winterseizoen is er ook de mogelijkheid om voor een speciale groepsfoto te kiezen. Dit aanbod blijven wij continu verder ontwikkelen en uitbreiden. Zo was Foto Verreijt de uitvinder van de ‘kubusgroepsfoto’.
Klik op de foto om deze te vergroten en te bladeren.

Als het weer goed is worden de groepsfoto’s in het zomerseizoen buiten gemaakt. Maar ook bij slecht weer zorgen we er natuurlijk voor dat alle leerlingen er samen leuk en spontaan op staan.
Klik op de foto om deze te vergroten en te bladeren.

Op verzoek van de school maken wij graag gratis een schoolverlatersfoto van de leerlingen van groep 8. Een uniek aandenken aan die leuke bassisschooltijd en de medeleerlingen! Ook voor deze foto ontwikkelen we steeds meer nieuwe unieke ideeën!
Klik op de foto om deze te vergroten en te bladeren.