Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

KINDERDAGVERBLIJVEN EN PEUTERSPEELZALEN

Onze ervaring in het spontaan fotograferen van kinderen van 0-4 jaar is opgebouwd in zo’n 25 jaar. In het begin werden de kinderen voornamelijk spelenderwijs in hun groep gefotografeerd. Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor studiofotografie gekozen. Dit is mogelijk omdat onze fotografen veel ervaring hebben met het fotograferen van deze jongste kinderen.

Er is keuze uit veel verschillende moderne achtergronden. Afhankelijk van het aantal kinderen komt de fotograaf meerdere dagdelen fotograferen. Dit heeft als voordeel dat zo min mogelijk kinderen hiervoor apart uitgenodigd hoeven te worden.
Van ieder kind wordt een aantal verschillende foto’s gemaakt. Ook voor groepsfoto’s hebben wij veel mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om een groepsfoto samen te stellen uit foto’s van meerdere dagen zodat de groep er toch in zijn geheel op staat. Zo nodig worden snotneusjes, waterpokken of andere tijdelijke onregelmatigheden digitaal verwijderd. De leukste foto’s worden als serie samen met de groepsfoto vrijblijvend aan de ouders aangeboden.